Kuinka ilmoitan joukkueen joukkueenjohtajana?

Muokattu Wed, 21 Mar 2018 klo 11:55 AM

Joukkueenjohtajan sähköpostin avulla ilmoittaminen on nopein tapa ilmoittaa joukkue FIBA 3x3 turnaukseen. Sitä varten sinulla pitää olla tiedossa

• joukkueen nimi
  • sähköpostilaatikko johon pääset sisään klikkaamaan lähetettyä sähköpostiosoitteen vahvistuslinkkiä

Monille turnausjärjestäjille jo pelkästään nämä tiedot riittävät joukkueen ilmoittautumisen rekisteröitymiseen turnausjärjestäjän järjestelmään, joskin jotkut saattavat vaatia myös turnausmaksun suorittamista.

Tarkemmat pelaajatiedot FIBA 3x3 profiileja varten ehdit täyttää rauhassa ennen turnausta. Pelaajatietojen lisäämisestä voit lukea lisää täältä

VAIHE 1: Valitse "Ilmoita joukkue"

VAIHE 2: Klikkaa isoa sinistä "Joukkueenjohtaja" nappia

VAIHE 3: Täytä ilmoittautumiskaavake

VAIHE 4: Tarkista vielä kerran mihin sähköpostiin lähetit itsellesi sähköpostiosoitteen varmistuslinkin ja kirjaudu sisään siihen sähköpostilaatikkoon (esim. puhelimesi Sähköposti-sovelluksella)

VAIHE 5: Etsi englanninkielinen sähköposti, jonka otsikko on "Please confirm the team contact email-address" ja klikkaa sinistä "Click here to continue registration linkkiä"

VAIHE 6 : Nyt ilmoittautuminen on 'mennyt läpi'. Seuraava vaihe on täyttää pelaajatiedot jossain vaiheessa ennen turnausta.